shareit

Първи поглед към House of Cards след Кевин Спейси

| от chronicle.bg |

Едно от най-обсъжданите заглавия в телевизията от миналата година беше „Къща от карти“ (House of Cards). След скандала с Кевин Спейси, Netflix имаха избор дали да прекратят снимките на хитовия сериал или той да продължи без участието на звездата. Преди няколко дена от компанията пуснаха няколко снимки от предстоящия сезон и вече можем да добием представа, макар и неясна, какво ни очаква.

След като стана ясно, че Робин Райт (партньорката на Спейси) ще заеме неговия пост в Белия дом, към актьорския състав се присъединиха Даян Лейн и Грег Кинър. Двамата ще влязат в ролите на Анет и Бил Шепърд, брат и сестра, които стоят начело на голям индустриален конгломерат, от чиято позиция двамата могат да влияят свободно на политическия пейзаж в САЩ. Според официалния синопсис на шестия сезон, брат и сестра Шепърд имат обтегнати отношения с Франк и Клеър Ъндърууд (Кевин Спейси и Робин Райт), централните персонажи в сериала. Коди Фърн (“American Horror Story: Apocalypse” и “The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story”) ще играе синът на Анет Шепърд.

Според твърденията на мнозина, прототипите на новите персонажи са небеизвестните братя Чарлз и Дейвид Коч, които управляват огромни холдинги в сферите на енергетиката, транспорта, фермерството, текстилната индустрия, и с парите си често са заставали зад каузи и личности на консервативната партия.

В последния, шести сезон на „Къща от карти“ централно място в историята заема Клеър Ъндърууд, която става президент на САЩ. Премиерата на първия епизод ще бъде на 2 ноември, а епизодите ще са 6, вместо обичайните досега 13.

Ето и последните снимки, които ни запознават (макар и съвсем малко) с новите попълнения в актьорския състав на един от най-добрите сериали в последните години.

gallery-1535365155-house-of-cards-season-6-exclusive-photo-robin-wright-claire-underwood-greg-kinnear

gallery-1535365411-house-of-cards-season-6-exclusive-photo-claire-underwood-robin-wright-diane-lane

gallery-1510581109-hoc-513-unit-02096r

screen-shot-2018-06-08-at-4-38-06-pm

 
 
Коментарите са изключени