shareit

Първи поглед към Джулия Робъртс и новия Homecoming

| от chronicle.bg |

Новия сезон в телевизията вече е тук и едно по едно заглавията, които ще гледаме в следващите месеци, излизат на бял свят. Днес ще ви покажем едно от тези. След премиерата на кинофестивала в Торонто, от  Amazon Prime пуснаха първият трейлър на сериала „Homecoming“,  с който Джулия Робъртс прави дебюта си в телевизията.

Сериалът разказва историята на Хейди Бергман (Джулия Робъртс), работник във възстановителен център, чиято цел е да помогне на ветерани от войната да се върнат към цивилния живот. Уолтър Круз (Стивън Джеймс) е един от войниците, които желаят да преминат в следващата фаза от живота си. Виждаме и Хейди четири години по-късно. Тя вече живее с майка си (Сиси Спейсик) и работи акто сервитьорка в малък град. По това време при нея идва разследващ, който трябва да разбере обстоятелства, при които е напуснала възстановителния център. Това е началото на големият сблъсък на Хейди с илюзиите, реалността и неосъзнатите мотиви.

Сериалът е базиран на популярния едноименен подкаст и е създаден от Ели Хоровиц и Мика Блумбърг. Режисьор е Сам Езмаил, когото познаваме от сериала „Mr. Robot“,

Премиерата на „Homecoming“ е на 2 ноември в Amazon Prime Video. Ето и първия трейлър.

 
 
Коментарите са изключени