shareit

„Отворени рани“ и „Пълна къща“: кой казва, че не може да ги съберем?

| от chronicle.bg |

Всеки, който се е срещал с творба на Джилиан Флин или в последните два месеца е гледал сериала „Отворени рани“ е наясно, че светът на журналистката Камил Прийкър е лишен и от най-незначителната доза сладникавост. Точно обратното – той е мрачен, ужасяващ, пълен с демони.

Няма да развалим удоволствието на никого, ако кажем, че „Отворени рани“ е далеч от щастливите семейни драми и ситкоми.  Затова и би било ужасно трудно да си представим осемте епизода, режисирани от Жан-Марк Вале като ситком. Затова и е толкова приятно да гледаме забавното видео, което представлява потенциално интро на „Отворени рани“ в духа на един от най-смешните ситкоми – „Пълна къща“ и неговото продължение на Netflix „Fuller House“ („По-пълна къща“).

YouTube профилът DoingOK  ни показва как трагедията на „Отворени рани“ би могла да бъде пренесена на фона на DJ, Стефани и семейство Танър, които живеят в изискана къща в Сан Франциско. Резултатът е едно наистина забавно видео, на границата с пародията, което ни кара още повече да обичаме както „Отворени рани“, така и двата популярни ситкома.

Екипът на сериала все още не е дал мнението си относно приятният меланж между две на пръв поглед несъвместими неща. Спираме дотук, за да изгледаме отново видеото и предлагаме да ни последвате.

 
 
Коментарите са изключени