shareit

Още един Жокер идва на екрана

| от chronicle.bg |

След миналогодишният „Самоубийствен отряд“, където Джаред Лето отчасти успя, отчасти не, да се превъплъти в един от любимите ни злодей, сега на ход е режисьорът Тод Филипс. Следващият му проект е неозаглавеният все още филм за Жокера и актьорът Хоакин Финикс е на крачка от това да получи ролята. 

Въпреки че все още не е ясно в каква посока вървят преговорите, Филип казва, че Финикс е неговият първи избор за ролята, а актьорът се е съгласил да се нагърби с  трудната задача. От Warnes Brothers все още не са коментирали слуховете.

Според източни на Variety, Филипс, който е режисьор и ко-сценарист на филма,  се е свързал с актьора преди новата година и в момента  чака зелена светлина от студиото.

Вътрешни източници потвърждават, че Джаред Лето отново ще бъде Жокера в нова екранизация по DC Comics и двата филма ще се заснемат паралелно без връзка помежду си.

В писането на сценария към Филипс се присъединява и Скот Силвър, а историята се фокусира върху предисторията на злодея и онова, което го е направило виртуоз в престъпленията. Действието се развива през 80-те.

Това не е първият път, в който Финикс е спряган за злодей от комиксите: той за малко се размина с ролята на Лекс Лутор в Batman v Superman: Dawn of Justice, а ролята получи Джес Айзенберг. Не успя и да влезе във Doctor Strange, а последният му филм е He Won’t Get Far on Foot на Гъс Ван Сант

 
 
Коментарите са изключени