shareit

Очаквайте аниме сериал по „Blade Runner“

| от chronicle.bg |

Един от носещите елементи на „Blade Runner 2049″ беше гигантски неонов, компютърно генериран човек. Сега се очаква цял сериал „Blade Runner“ създаден от компютърно генерирани хора, защото ще е анимиран.

Adult Swim и Crunchyroll съобщиха, че ще си партнират в създаването на „Blade Runner — Black Lotus“. Сериалът ще има 13 половинчасови епизода, които ще са от същата вселена като филма на Ридли Скот от 1982 и този на Денис Вилньов от миналата година.

Това не е първият път, в който „Blade Runner“ среща анимето. Няколко кратки филма бяха направени преди „Blade Runner 2049″, за да свържат двата игрални филма.

„Blade Runner — Black Lotus“ ще бъде режисиран от Шинджи Арамаки и Кенджи Камияма. Когато е готов, Adult Swim ще го излъчи навсякъде освен в Азия, а Crunchyroll ще го предложи на всичките си абонати по света.

Точни детайли около историята все още не са известни. Знаем замо, че действието ще се развива през 2032 година и ще включва персонажи, които запознатите с миналите продукции може и да познаят.

 
 
Коментарите са изключени