shareit

Обещаващ първи трейлър на Call Me by Your Name

| от chronicle.bg |

 

Летният киносезон ни изненада с няколко много добри попадения, които със сигурност ще са претенденти за големите кино награди. Но през есента се очаква нещо също толкова голямо в последния филм на италианския режисьор Лука Гуаданино – Call Me By Your Name.

Първият трейлър на филма излезе вчера и по всичко личи, че това ще е един от най-добрите филми на годината. Засега всички критици излизат доволни от салоните след предварителните прожекции, така че всички очакваме месец ноември, когато ще е официалната премиера.

Този ранен екзалтиран прием не ни изненадва особено, тъй като вече познаваме Гуаданино от филмите му „Аз съм любовта“ и „Голямото плискане“, който е истинска лятна кинотерапия.

Call Me By Your Name е по едноименния роман на писателя Андре Ациман. Историята е за сексуалното пробуждане на 17-годишно момче, чийто живот е преобърнат след запознанството с по-възрастния от него асистент на баща му. Действието се развива в лятно имение в Италия през 80-те години на ХХ век. Всяка година бащата на Елио, преподавател в университет, кани за лятото някой от студентите си. Тази година е ред на 24-годишния Оливър. Новото запознанство открива пред Елио един изцяло нов свят, желан, интересен и опияняващ. Едно незабравимо лято на забранените желания, новооткритата сексуалност, колоезденето и откритата плът.

Актьорският състав на филма не обещава нищо повече от добрите Тимъти Шаламе, Арми Хамър и Майкъл Щулбарг. Все по-често се споменават големите кино награди за филма, който ще излезе на 24 ноември.

Междувременно, за да се убедите в думите ни, вижте трейлъра сами.

 
 
Коментарите са изключени