shareit

Ново видео от „Creed II“ – най-важно е отмъщението

| от chronicle.bg |

Нов поглед в предстоящия „Creed II“ ни показва кървавата вражда между Роки Балбоа (Силвестър Сталоун), Иван Драго (Долф Лундгрен), Адонис Крийд (Майкъл Б. Джордан) и Виктор Драго (Флориан Монтену)  30 години след като Аполо Крийд беше убит на ринга.

Режисиран от Стив Кейпъл Младши, „Creed II“ продължава известно време време след края на първия филм от поредицата. Адонис вече има отговорност към сина си и приятелката си Бианка (Теса Томпсън).

Отношенията между четиримата мъже са сложни. Адонис иска да отмъсти на Иван за смъртта на баща му и е готов да се бие със сина му Виктор. Същевременно загубата на Иван от Роки съсипва живота му като го прави символ на срама и позора в родния му Съветски съюз. Иван предава гнева и злобата на сина си, който е готов да си го изкара на ринга срещу Адонис.

Видеото се нарича „Sins of Our Fathers“ и разглежда жаждата за отмъщение като ни показва и кадри от „Rocky IV“, в които Иван убива Аполо и след това е победен от Роки. Става ни ясно точно колко високи са залозите – и двамата боксьори са решени да спечелят навсяка цена като Адонис може да умре по същия начин като баща си.

Междувременно омразата на Иван към Роки може всеки момент да избухне извън ринга.

 
 
Коментарите са изключени