shareit

Новият филм на Том Форд най-после има трейлър. И той е епичен

| от chronicle.bg |

От пускането на последния филм на модния дизайнер Том Форд, „Самотен мъж“, до днес, кино индустрията мина през седем дълги, студени години, през които отсъствието на Форд се усещаше. Но ако се съди по трейлъра на новия му филм, „Nocturnal animals“, чакането си е заслужавало.

Във филма, Ейми Адамс и Джейк Джиленхол играят двойка, която е преминала през толкова травматичен развод, че героят на Джиленхол, Едуард Шефилд, написва роман за тяхната връзката, който се казва (вече се досещате) – Nocturnal animals.

След като изпраща ръкописа на героинята на Адамс – Сюзън Мороу, тя започва да подозира, че мрачните страници всъщност предсказват завоалиран план за отмъщение за нещо, което се е случило докато двамата са били още женени. „Причиних му нещо ужасно“, казва тя в един момент от трейлъра. А малко по-късно чуваме и гласа на Джиленхол, който казва: „Никой не може да се размине безнаказано за това, което е сторил“.

Роли в лентата са поверени и на Майкъл Шанън, Арън Тейлър-Джонсън, Айла Фишър и Ели Бамбер, а филмът е адаптация по книгата на Остин Райт „Tony and Susan”, публикувана през 1993 г.

Напомняме, че трилърът получи чудесни отзиви от критиката, както и Голямата награда на журито във Венеция. Вижте няколко плаката и, разбира се, трейлъра. Премиерата е на 18 ноември.

nan_banneramy_rgb_f3-0

nan_bnnrjake_rgb_f3-0

 
 
Коментарите са изключени