shareit

Нов трейлър на „Allied“ с Брад Пит и Марион Котияр

| от chronicle.bg |

Вероятно става дума за съвпадение, че вторият трейлър на „Allied“, новата лента на Робърт Земекис с участието на Брад Пит и Марион Котияр, излиза ден след като Анджелина Джоли и Пит оповестиха предстоящия си развод. Сред спекулациите около развода се срещнаха мнения, че именно афера на Пит с Котияр е причината за раздялата на звездната двойка, но впоследствие слуховете бяха отхвърлени.

Честно казано, междуличностните отношения на актьорите не ни вълнуват толкова дълбоко, колкото онези отношения, които успяват да изградят на големия екран, така че бързо се абстрахирахме от тройката Пит-Джоли-Котияр и изгледахме трейлъра, за да видим дали има вариант филмът да е удоволствие за гледане.

Във филма Пит ще изиграе Макс Ватан – агент на британските тайни служби, който по време на мисия в Казабланка се сблъсква с Мариан Босежур (Марион Котияр), която членува във френската съпротива. Двамата се срещат отново в Лондон, където се влюбват, докато войната оказва своето разрушително влияние върху връзката им.

Вижте и новия трейлър:

 
 
Коментарите са изключени