shareit

Нов трейлър на новия „Трансформърс“

| от chronicle.bg |

Само след няколко месеца „Трансформърс“ се завръща с нов филм – „Transformers: The Last Knight“.

Въпреки слуховете, режисьорът Майкъл Бей ще снима новият „Трансформърс“ като в него ще видим няколко познати лица. Знае се, че Мегатрон се завръща отново, за да тормози аутоботите. Диноботите от „Ера на изтребление“ също ще се появят – този път в трогателна бебешка форма. През това време, сценаристите са заети с няколко спинофа на франчайза. Един от тях се фокусира върху Бъмбълбий и излиза догодина.

За Бъмбълбий, разбира се, е още рано да се радва на успеха си. Филмът ще го изправи срещу зла версия на Оптимус Прайм. Но това ще почака малко. Междувременно вниманието ни се обръща към новият трейлър на филма. Първият дойде късно миналата година и от тогава феновете се на сухо. Това обаче е на път да се промени.

Изабела Монер, която  играе персонажа със същото име, обяви новия трейлър във фейсбук страницата си. Може да го гледате по-долу. В него виждаме новите хора и роботи. Също така новия вид на някои диноботи плюс битка между Бъмбълбий и Оптимус. Като цяло трейлърът носи и посланието за женската сила!

 

 
 
Коментарите са изключени