shareit

Нов международен трейлър на „Aquaman“

| от chronicle.bg |

Последният интернационален трейлър на „Aquaman“ съчетава перфектно екшън и история, което го прави най-добрия от всички трейлъри на филма, пуснати досега от Warner Bros. В главната роля е Джейсън Момоа, който играе Артър Къри, а режисьор е Джеймс Уан.

Феновете ще видят отново супергероя след „Justice League“, където той, Batman, Superman, Wonder Woman, Flash и Cyborg се съюзиха в борбата срещу Steppenwolf. Сега вече кралят на Атлантида е на свое собствено приключение.

Нещата няма да са толкова лесни обаче, защото Орм, неговият полубрат, (в ролята е Патрик Уилсън) е на пътя му. Междувременно Дейвид Кейн (Яхия Абдул-Матин III) преследва Aquaman на земята.

В САЩ премиерата на филма е на 21 декември, докато в Китай е още на 7. Затова и не е чудно, че Warner Bros. прави всичко възможно да вдигне повече шум около филма точно сега, в това число и да пусне нов трейлър специално за Китай. От него можем да получим повече яснота около подводната на Aquaman битка с Орм, както и да чуем кратък разговор между двамата.

Освен приключенията на Артър под вода, други ключови моменти от клипа са боят между Мера и Black Manta и самото порастване на Артър. Като имаме предвид старите и новите сцени, детайлните кадри на тризъбеца, както и Aquaman в пълния му костюм, феновете съвсем разбираемо смятат, че това е най-якия трейлър от всички пускани досега.

Първите реакции за филма дойдоха след няколко медийни премиери. Някои твърдят, че филмът ще направи $40-60 милиона през първия уикенд в САЩ, което е доста. Отзивите обаче са добри, а трейлърите вълнуващи, затова можем да очакваме всичко.

 
 
Коментарите са изключени