shareit

Нина Добрев може да се завърне в „Дневниците на вампира“

| от chronicle.bg |

Родената в България канадска актриса Нина Добрев може да се завърне за последния сезон на хитовия сериал „Дневниците на вампира“, съобщава БТА.

Добрев напусна шоуто миналата година след края на шестия му сезон, припомня изданието.

Сега става ясно, че Марк Педоуиц, президентът на телевизия The CW, която излъчва сериала, и Джули Плек, създателката и изпълнителна продуцентка на шоуто, имат желание да върнат героинята на Нина Добрев, Елена Гилбърт, за последния сезон на „Дневниците на вампира“.

„Обсъждаме тази възможност с Нина. За нас ще е удоволствие тя да се върне. Дори това да не стане, Джули е планирала страхотен финал за феновете.

Винаги съм искал Нина да е част от шоуто. Кой не би я искал? Тя е невероятна и беше страхотен посланик на телевизия The CW и „Дневниците на вампира“. Нина взе решение за кариерата си, което за нея вероятно е най-правилното, но за нас ще е удоволствие тя да се върне“, казва Марк Педоуиц.

Създателката и изпълнителна продуцентка на сериала Джули Плек наскоро оповести, че предстоящият осми сезон на „Дневниците на вампира“ ще бъде последен. Поредицата ще включва 16 епизода. Излъчването на осмия и последен сезон на хитовия сериал ще стартира в САЩ на 16 октомври.

 
 
Коментарите са изключени