shareit

Не просто секс, а оргии

| от chronicle.bg, по Vultures |

Още преди година стана ясно, че шоуто на HBO „Западен свят“ ще включва масивна оргия и в епизода от понеделник вечер най-накрая я видяхме, когато по пътя си към края на парка, Евън Рейчъл Ууд, Бен Барнс и Джими Симпсън стигат до нещо, което може да бъде описано като палат на удоволствията за Стария Запад. Там се виждаха различни вариации на хетеросексуални конфигурации или композиции на жени, боядисани в златно и червено.

Според договора, който статистите са подписали, те трябвало да бъдат готови да извият телата си така, че да придобият формата на маса, да позират на четири крака, докато други хора, които са напълно облечени, „яздят“ на гърба им – нещо, което не виждаме във финалния вариант на сцената.

Въпреки това последната оргия от „Западен свят“ просто продължава традицията на HBO да представя екстравагантни сцени на групов секс.

Телевизионната мрежа често се възползва от възможността да покаже преплетени голи тела на екрана, без значение дали сюжетът има нужда от подобна сцена.

Другите телевизионни мрежи, като Starz, Cinemax и Showtime – дори и Netflix – също инвестират в секс сцени, но в тях няма нищо като „пълния пансион“, който предлага HBO. Не става дума за тройки или случаен групов секс, а за планирана екстраваганца.

След последната подобна сцена, предлагаме ви да си пропомним и другите случаи, в които HBO са залагали на такива вакханалии. С уточнението, че подборката е подчинена на строгата дефиниция за понятието оргия. Вижте ги в галерията.