shareit

Най-очакваните сериали на 2018

| от chronicle.bg |

Миналата година близо 500 сериала бяха пуснати чрез различни канали за разпространение – броудкастинг, кабелна телевизия, стрийминг платформи и др. Тази година тенденция е това число да върви нагоре, което накратко означава следното: телевизията има много козове в ръкава си и ще се гледат  сериали до припадък.

Дотук сериалите  на 2018 г. се справят повече от добре,  на фона на добрите попадения от миналата година. Някои от тях, които ще видите в нашата галерия вече излязоха и от личен опит ги препоръчваме горещо. The Alienist, Altered Carbo, The Assasination of Gianni Versace са едни от задължителните заглавия в списъка ни, които засега дават добри заявки. Очакваме в идните месеци втория сезон  на The Handmaid’s Tale, чийто трейлър също провокира интереса ни.

В  галерията ни горе можете да разгледате сериалите на 2018-та, които препоръчваме да гледате, а тези, които още не са излезли, да очаквате. Разбира се, списъкът не може да изчерпа всичко, а и няма тези претенции, така че се чувствайте свободни да ни пишете, и ще добавим вашето предложение.

 
 
Коментарите са изключени