shareit

Най-добрите роли на Дженифър Анистън

| от chronicle.bg |

По някакъв начин Дженифър Анистън остана в общественото съзнание с проваления си брак с Брад Пит и дългогодишното си страдание по него, след като Пит се ожени за Анджелина Джоли.

Тя е една от холивудските знаменитости, за които много се спори, в крайна сметка, хубава ли е или не е хубава. По-хубава ли е от Джоли или не. Защо няма деца. Личният й живот е в устите на хората и обективите на папараците от години наред, и сякаш филмоват й кариера изостава спрямо него.

Което не е честно, тъй като Анистън е добра актриса с много филми зад гърба си.

Родената на днешната дата през 1969г. актриса, става известна в средата на 90-те и в началото на 21 век с ролята си на Рейчъл Грийн в „Приятели“, роля, за която печели „Еми“, „Златен глобус“ и „Наградата на гилдията на актьорите“. От 2012 г. има звезда на Холивудската алея на славата.

Дженифър е родена в Шърман Оукс, район на Ел Ей. Баща й, гъркът Янис Анастасакис  (Джон Анистън), е актьор, известен с ролята си в сапунката „Дните на нашия живот“. Той сменя гръцкото си име Анастасакис на по-американски звучащото Анистън. След година, прекарана в Гърция, семейството се връща в Щатите и се установява в Ню Йорк, където баща й печели роля в сапунения сериал „Love of Life“ и по-късно в „Search for Tomorrow“.

Анистън се е снимала в над 50 игрални филма и телевизионни поредици.

Вижте в галерията кои са филмите с нейно участие, които си заслужава да гледaте (отново).

 
 
Коментарите са изключени