shareit

Най-добрите и важни трейлъри от миналата седмица

| от chr.bg |

Миналата седмица бяха пуснати не един и два трейлъра на филми, които очакваме с нетърпение, с актьори, които очакваме с нетърпение.

Силвестър Сталоун и Майкъл Б. Джордан се завръщат за продължението на „Creed“, Джони Деп ще бъде Гринденвал, Софи Търнър ще е феникс, нямаме търпение да видим и прекрасната Хейли Стинфелд! Има едно предложение и от Южна Корея

Едно от най-хубавите неща на есента е киното. Нека видим най-вълнуващите трейлъри от миналата седмица и да си отбележим в графика.

„Creed II“

От този трейлър ни се струва, че „Creed II“ ще бъде тъмен и драматичен филм и само леко поръсен с вдъхновяваща спортна история. Режисьорът на първата част Раян Куглър е заместен от Стив Кейпъл Младши, за когото това ще е първи филм за голямо студио. Премиерата е на 21 ноември.

„Dark Phoenix“

Това е първият трейлър на „Dark Phoenix“, последното попълнение към вселената на X-Men. Софи Търнър от „Game of Thrones“ е Джийн Грей, която се бори с тъмна си страна. Дългогодишният сценарист и продуцент Саймън Кинберг прави режисьорския си дебют с филма, който е с премиера на 14 февруари.

„The Crimes of Grindelwald“

Това е последният трейлър на „The Crimes of Grindelwald“. Както винаги, светът на Хари Потър изглежда изключително красиво, но най-голямо впечатление прави сцената с Нагини. Какво се случва със змията? Датата, на която ще получим отговор, е 16 ноември.

„Bumblebee“

От „Transformers“ традиционно не се очаква очаква много емоция, но този точно идва от продуцента на прекрасните анимирани филми на Лайка. И въпреки, че в този филм все пак ще има екшън с гигантски роботи и експлозии, от трейлъра разбираме, че на фокус ще е и приятелството. Плюс това, Хейли Стинфелд участва, а тя беше великолепна в „The Edge of Seventeen“. Премиера – на Коледа.

„Burning“

Фимът е номиниран за чуждоезичен Оскар 2019. Той беше хит в Кан, където получи множество положителни отзиви. Базиран е на кратък разказ от Харуки Мураками, а премиерата е на 26 октомври.

 
 
Коментарите са изключени