shareit

На снимачната площадка на сезон 5 на „Под прикритие“

| от chronicle.bg |

В петия и засега последен сезон на родния „Под прикритие“, може да очаквате повече експлозии от обикновено, екшън, псувни, Захари Бахаров, Бойко Кръстанов, трупове, каскади на магистралата и много умрели персонажи…

И това е едва началото на края.

„Каква ще е целта?

Иво Андонов.“

Така започва трейлърът на петия сезон, който е първият пълен трейлър за финала на сериала, а не е онези тийзъри, които жадните фенове са очаквали цялата минала година.

Сезон 5 на „Под прикритие“ се позабави, но съдейки по пълния трейлър и онова, което нашият екип видя на снимачната площадка на сериала, чакането си е заслужавало.

Снимачният ден на сериала започва точно в 7:30 сутринта и като казваме 7:30 имам предвид точно това. В ранните зори на неделята екипът се е разположил, разопаковал е всичко и е почти готов за снимки. Въпреки студа, калта и прочие неприятности, които времето в София в средата на февруари носи, всички са на линия и никой не се оплаква.

Сцените, на които ние присъстваме, се снимат в Слатина и са част от първи епизод – една от каскадите, които ще видите и в трейлъра.

Захари Бахаров, Бойко Кръстанов, Любен Кънев, Йосиф Шамли, Ивайло Захариев… всички са там. Облечени, гримирани, готови за снимки. Начело с Димитър Митовски, който води парада. Улиците са отцепени, бус се разбива в реката, има изпотрошена полицейска кола, всичко си е наистина.

Макар това да не е най-яката каскада на сезона. Защото най-добрата била на магистралата, когато екипът разбива бус в дерето. Всъщност в сезон 5 на „Под прикритие“ от тези има много. Каскадите. Взривове, трупове, счупени коли и кръв. Като за финал се очаква да е бомбастично. В буквалния и преносния смисъл на думата.

„Кучето умря, да живее кучката е положението“, както казва Иво Андонов в трейлъра.  

В него ще видите още Куката (Мариан Вълев) побелял и в следствения арест, Владо Пенев, различен и почти неузнаваем като комисар Емил Попов, който е тотално променен след финала на сезон 4, както и част от новите попълнения в екипа, сред които е и актрисата Силвия Петкова. Както и голяма част от каскадите.

В галерията може да видите снимки от снимачната площадка на сериала.

„Под прикритие 5″ стартира на 20 март по БНТ. Бъдете готови.

 

 
 
Коментарите са изключени