shareit

На кого му пука, че са на 40

| от chronicle.bg |

Холивуд никога не се е отнасял с особено уважение към възрастта – колкото по-млад и жизнен е актьорът, толкова по-добре. Разбира се, това важи с по-голяма сила за жените, отколкото за мъжете. Трудно е обаче и за зрителите да виждат как някои от големите им любимци се променят с годините.

Опитът на Рене Зелъуегър да прикрие възрастта си й изигра лоша шега и превърна темата за вероятната й пластична операция в тема за годините на звездите. Изведнъж се оказа, че любимците ни са остарели и тя вече не е момичето от „Бриджит Джоунс“, а една красива жена на средна възраст.

Ходът на времето няма как да бъде спрян и това се усеща най-силно, когато сравним любимците на тийнейждърите от 90-те години на XX век и първото десетилетие на XXI с това, което са днес.

Оказва се например, че тази година голяма част от любимите тийн звезди стават на 40 години. Например Стифлър от „Американски пай“. Или „професионалната“ блондинка Рийз Уидърспун, „младата вещица“ Мелиса Джоун Харт и дори Бейби Спайс. На кого му пука, че са на 40? Те продължават да изглеждат прекрасно. Колин Фарел пък е доказателството, че на 40 кариерата ти може да се окаже много по-успешна, отколкото в по-ранните ти години.

В галерията ви предлагаме да видите кои са звездите, които стават на 40 през тази година.

 
 
Коментарите са изключени