shareit

Младите надежди на Холивуд

| от |

Всяко изкуство, дори и киното, трябва да обновява от време на време материала, с който работи. Някой се пенсионира или оттегля, за да може друг да заеме мястото му.

Всяко поколение в Холивуд има своите бляскави представители. Доколко те успяват да преминат успешно през мелачката наречена кино и публичен живот, е въпрос на интерпретации. Истината е, че повечето така и не успяват. Има такива, които рязко и безпомощно биват смачкани от валяка на комерсиалното кино, други пък не успяват да развият таланта си, а трети уви, се оказва, че дори и талант нямат и публиката е била леко подведена.

Младите надежди на Холивуд и очакванията към тях обаче винаги стоят като любопитен въпрос пред заинтригуваната публика, която поства и туитва за тях.

След бруталния първи трейлър на The Neon Demon – новият филм на Кристофър Уинтън Рефн, където като перла блести малката сестричка на Дакота Фанинг – друга млада надежда на Холивуд – Ел Фанинг, ние обръщаме поглед към младото поколение на Холивуд и имената, които да следите.

 
 
Коментарите са изключени