shareit

Марго Роби ще играе скандалната фигуристка Тоня Хардинг

| от chronicle.bg |

Тоня Хардинг е една от най-добрите фигуристки в света. През 1994г. обаче тя слага край на кариерата си по позорен начин, извършвайки престъпление срещу своята основна конкурентка – Нанси Кериган. След Зимните олимпийски игри в Лилехамер, Хардинг и нейният бивш съпруг наемат човек, който да счупи крака на Кериган. Нападението е неуспешно, Нанси се възстановява и печели сребърен медал на Олимпиадата. Същата година Тоня Хардинг печели националната шампионска титла, но след разследване на инцидента с Кериган, титлата й е отнета. Естествено, Тоня е изключена завинаги от организацията на професионалните състезали по фигурно пързаляне.

Тоня Хардинг

Сега режисьорът Крейг Гилеспи, когото познаваме от филмите „Часът на героите“, „Friday night“, „Million dollar arm“и „Lars and the real girl“, работи върху биографичен филм за Хардинг.

В ролята на скандалната фигуристка ще влезе прекрасната австралийка Марго Роби, която ще помага и с продуцирането на филма, чието заглавие е „I, Tonya“. Автор на сценария е Стивън Роджърс, а в основата на филма стоят интервюта, които той е взимал от бившата състезателка и нейния съучастник и бивш съпруг – Джеф Гилули.

Марго Роби

След участието на Марго Роби във „Вълкът от Уолстрийт“, много мъже чакат всяка нова изява на актрисата. Някои с надеждата, че ще се окаже и добра актриса, а други – просто с очакването, че ще прекарат един, два часа в екранната компания на красавицата.

 
 
Коментарите са изключени