shareit

Луис С. К. се завръща постепенно

| от chr.bg |

Луис С. К. се появи изненадващо в Comedy Cellar в Ню Йорк. Това е втората му публична поява след още една на същото място на 26 август откакто миналата есен комикът призна са сексуалните си посегателства.

„Няколко жени излязоха от клуба“, твърди човек, който е бил на място. „Той не каза нищо (за обвиненията на #MeToo срещу него). Беше малко арогантен… Каза: „Нямаше ме за малко, защото всеки всеки има нужда от почивка.“

Публиката в началото е ентусиазирана, но въпреки това двама човека излизат от мястото. 

Първата му поява – на 26 август, запали дебат е обществото как, кога, защо и въобще трябва ли мъжете с подобни обвинения да се завръщат отново на сцена. Собственикът на клуба Ноам Дуорман каза, че не е очаквал появата на С. К. онази вечер и че „клубът не е очаквал го да приеме в скоро време“.

Ясно е че Луис все още тества публиката, защото въпреки появите си, все още няма участие на видео. Изпълнителният директор на FX Джон Ландграф каза през лятото, че комикът е добре дошъл, ако иска да се върне и да направи още серии на „Луи“.

С. К. беше обвиненв от 5 жени в сесуален тормоз през ноември. В деня след обвиненията той потвърди и призна обвиненията.

 
 
Коментарите са изключени