shareit

Куентин Тарантино с дата на премиерата на следващия си филм

| от chr.bg, БТА |

Известният американски режисьор Куентин Тарантино ще пусне деветия си филм на 9 август 2018-а, когато се навършват 50 години от убийството на актрисата Шарън Тейт, предава ДПА.

На тази дата преди половин век съпругата на Роман Полански, която била в напреднала бременност, е варварски заклана от последователите на сектата на Чарлз Менсън.

Сюжетът на новата лента на Тарантино се връща към 60-те и 70-те години на миналия век. Тя е с работно заглавие „Номер 9″ и ще проследи историята на Чарлз Менсън и на членовете на неговата секта „Семейство Менсън“.

Тарантино влезе в преговори с актьори от калибъра на Том Круз, Брад Пит и Леонардо ди Каприо за участие в новия му проект. Говори се, че актрисата Марго Роби ще се превъплъти в ролята на съпругата на Полански, Шарън Тейт.

Чарлз Менсън почина на 19 декември тази година на 83-годишна възраст в Калифорния, след като изкара близо 50 години зад решетките. Той и неговата секта бяха осъдени за убийството на Тейт и на шест други жертви по време на две кланета през месец август 1969 година.

 
 
Коментарите са изключени