shareit

Краят на сезон 6 на GoT – безплатно в Sofia Ring Mall

| от chronicle.bg |

За всички фенове на култовия сериал Game of Thrones този понеделник, 27 юни, ексклузивно в Sofia Ring Mall ще бъде излъчен финалният епизод на сезон 6.

Прожекцията ще започне в 21:00 часа в амфитеатъра на мола. Дългоочакваната развръзка на епичния сериал ще се гледа на огромен 12-метров екран, който ще направи преживяването още по-незабравимо.

За многобройните GOT-почитатели има и друга специална изненада: на 26.06 и 27.06 в Sofia Ring Mall за фенски снимки ще ги чакат тронът, както и знамената на родовете. Високият над два метра и тежък 136 килограма трон ще бъде разположен на ниво 1 в близост до бюро Информация в мола.

След края на прожекцията ще има осигурен безплатен транспорт от Sofia Ring Mall до центъра в 23:00 часа.

Всички фенове, желаещи да дойдат да гледат финалния епизод на сезон 6, могат да се възползват от постоянната линия на Sofia Ring Mall: https://www.facebook.com/SofiaRingMall.Official/app/1777363735830942/

От дебюта си през 2011 година Game of Thrones се превърна в тотален световен феномен, както и в най-популярния телевизионен сериал на всички времена, завладявайки зрителите по целия свят.

Прожекцията на открито на епичния финал на сезон 6 е част от концепцията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да се наложи като предпочитана дестинация не само за шопинг, а и за забавление, развлечение и максимално пълноценно прекарване на свободното време на цялото семейство.

Следващата голяма изненада за посетителите ще е Фестивалът на цветовете, който ще се проведе на 2 юли между Sofia Ring Mall и ИКЕА.

 
 
Коментарите са изключени