shareit

Колко струва да изглеждаме като Дженифър Анистън за една година?

| от chronicle.bg |

Електрошок на лицето: 300 долара. Боядисване: 400 долара. Да изглеждаш като Дженифър Анистън: безценно.

Когато си една от кралиците на Холивуд, инвестициите във външния вид никога не са много. Това е причината носителката на Златен глобус да изглежда така. Днешната Дженифър Анистън няма никаква разлика с тази от преди 20 години, когато за първи път се появи на екран. Добрата новина е, че грижите й не са нито тайна, нито магия. Те са изцяло свързани с фитнес и козметичната индустрия.

Като за начало, иконичната прическа на актрисата струва 750 долара на подстригване. Тя е дело на Крис Макмилън. Майкъл Канейл пък взима по 400 долара за боядисване. Посещение и при двамата на всеки 6 седмица за една година излиза точно 9200 долара. Само за косата.

Анистън третира лицето си със слаби електрошокове, за да поддържа кожата си стегната и тонизирана, лазерни процедури за младежки блясък и специален продукт за стимулиране на колагена. По около 2600 долара на месец и за трите – това прави 31000 долара на година.

Ежедневният й грим е минимален, но скъп. Дженифър Анистън използва овлажнител, основа и руж. Те струват съответно 24, 64 и 66 долара. Това прави 600 долара на година.

Плюс още 600 за оформяне на вежди – 50 долара на месец за 12 месеца.

Дженифър поддържа тенът си бронзов като на всеки 2 седмици използва спрей. По 50 долара, това прави 1300 долара на година.

До тук сметката излиза около 43000 долара, което сигурно натъжава съпруга й Джъстин Теру. Това обаче не е всичко. Към тях трябва да прибавим фитнеса с личен треньор, както и високо протеиновата диета.

 
 
Коментарите са изключени