shareit

Кой ще наследи Даниел Крейг във филмите за Джеймс Бонд?

| от chronicle.bg |

Прословутият Агент 007 Джеймс Бонд се очаква да се развихри за пореден път на екран догодина, като в образа му зрителите за пети и последен път ще видят британския актьор Даниел Крейг.

Въпросът кой ще бъде неговият наследник вълнува и публиката, и букмейкърите. Сред настоящите фаворити се откроява британският актьор Джеймс Нортън, пише в. „Дейли експрес“.

Броени дни след като беше оповестено, че 25-ият филм от поредицата за приключенията на Джеймс Бонд ще бъде режисиран от Дани Бойл, букмейкърите от „Корал“ разкриват, че според приеманите залози Джеймс Нортън е „изпреварил с една дължина“ колегата си Том Харди, с когото месеци наред споделяше челната позиция.

Според любителите на залозите следващият най-вероятен наследник на Даниел Крейг в образа на екранния Джеймс Бонд е актьорът Джак Хюстън, следван от Идрис Елба, Ейдън Търнър и Хари Стайлс.

Съдейки по коефициентите, е по-вероятно след Крейг в ролята на прочутия агент 007 да се превъплъти жена, отколкото актьорите Майкъл Фасбендер или Джейми Дорнан.

 
 
Коментарите са изключени