shareit

Кой ще играе Чалз Менсън в „Once Upon a Time in Hollywood“ на Тарантино

| от chr.bg |

Куентин Тарантино запълва все повече и повече ролите за „Once Upon a Time in Hollywood“, а сега вече откри и своя Чарлз Менсън. Допреди се считаше, че целият филм ще показва убийствата на фамилията Менсън, но Тарантино уточни, че филмът всъщност е за Холивуд през 1969 година и убийствата са само елемент от него.

Досега знаем, че Рафал Завиеруча ще бъде Роман Полански, а Майк Мо ще се превъплъти в Брус Лий. И двата персонажа се очертава да имат доста екранно време, защото звездата на Лий изгрява през 60-те, а Полански се жени за актрисата Шарън Тейт, която впоследствие е намушкана до смърт. Леонардо ди Каприо не играе реална личност, а измислената телевизионна звезда Рик Далтън, който живее до Тейт. Брад Пит ще е бившият дубльор на Далтън Клиф Буут.

Чарлз Менсън ще се играе от Деймън Хериман. Той е известен най-вече с ролята си на Дюи Кроу в „Justified“ на FX, но е участвал и в „Incorporated“ и „Quarry“.

Някои от останалите роли са заети от Румър Уилис (певицата Джоана Петет), Дрийма Уалкър (актрисата и певица Кони Стивънс) и Коста Ронин (една от жертвите на Менсън – Войтек Фрайковски). Актрисите МаргаретКуали, Мадисън Бийти и Виктория Педрети ще играят измислените образи Кити Кат, Кати и Лулу респективно.

 
 
Коментарите са изключени