shareit

Кой кого ще озвучава в анимацията „Семейство Адамс“

| от chronicle.bg |

Готови ли сте за нова порция Мортиша, Гомез и цялата откачена банда около тях? И да не сте, това ще ви се случи. 

След като стана ясно, че догодина ще излезе пълнометражният анимационен филм „Семейство Адамс“, вчера президентът на MGM обяви, кои актьори ще стоят зад гласовете на любимото на мнозина семейство, появило се за първи път на екран през 60-те – семейство Адамс. Оскар Айзък и носителката на „Оскар“ Шарлийз Терон са начело в списъка – те ще влязат в образите на Гомез и Мортиша Адамс.

Наследница на Кристина Ричи, ще бъде Клое Грейс Морец, която ще бъде Уензди Адамс, а Фин Уолфхард от „Stranger Things“ ще бъде Пъгсли Адамс. Около имението ще кръжи гласът на Ник Крол в ролята на Чичо Фестър. А на  върха на айсберга застава Бет Мидлър в ролята на Баба.  Анимацията също така ще представи нов герой злодей, който ще бъде озвучаван от последната носителка на „Оскар“ за женска поддържаща роля, Алисън Джейни („Аз, Тоня“).

Сценарият на „Семейство Адамс“ е дело на Памела Петлър („Булката труп“) и Мат Либерман. От MGM oбаче обявиха, че само Либерман ще бъде споменат като сценарист, тъй като сценарият на Петлър е преработен от него, а не е  взет в пълния си обем. На режисьорския стол сядат Конрад Върнан и Грег Тирнан.

Историята за семейство Адамс се появява на хартия още през 1938 г. в „The New Yorker“, написана от Чарлс Адамс. От появата си, известното и меко казано необичайното семейство е било продукт на два ситкома, анимационен сериал и три игрални филма – „The Addams Family“, „Addams Family Values“ и „Addams Family Reunion“.

Анимацията „Семейство Адамс“ се очаква да излезе през октомври 2019 г. 

 
 
Коментарите са изключени