shareit

Кит Харингтън приключи с „Game of Thrones“

| от chronicle.bg |

Зимата явно е дошла и си е отишла за Кит Харингтън.

Актьорът, който игра ролята на Джон Сноу, каза пред BBC, че приключи с фантастичната сага и персонажа си. Въпреки че снимките на последния сезон на „Game of Thrones“ бяха емоционални, Кит не е имал проблем с раздялата през юни.

„Определено беше много емоционално да напусна ролята, но не бих казал, че ми е тъжно, ако се върнем назад чак до пилотния епизод. Той беше преди почти 10 години, това са 10 години от живота ти. Такива неща са голяма рядкост за един актьор.“

Сега той играе на лондонска сцена в пиесата на Сам Шепърд „True West“.

„Game of Thrones“ дебютира през 2011 година и имаше феноменален успех за HBO. Сериалът също така направи Харингтън звезда – до такава степен, че персонажът му беше убит, но след това се завърна.

На снимачната площадка той се запозна и с Роуз Лесли, с която тази година се ожениха. Няколко от колегите им присъстваха на събитието, включително Питър Динклидж и Емилия Кларк. Лесли игра Игрит – обект на желанията на Сноу – докато персонажът й не беше убит. Двамата в момента са на 31 и са заедно от няколко години.

Въпреки това Харингтън изглежда сериозно е сложил точка на Вестерос. „Много се развълнувах, когато напусках това семейство. Бих ли искал да се върна обаче? Не мисля.“

 
 
Коментарите са изключени