shareit

Кийра Найтли в трейлъра на новия „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“

| от chronicle.bg |

„Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“ най-накрая излиза на 26 май. Както винаги капитан Джак Спароу ще трябва да се оправя с поредния злосторник, който тормози моретата.

Той обаче няма да е единственото важно познато лице, което ще видим в новите „Пирати“. Капитан Хектор Барбоса и Гибс се завръщат за нови приключения, както и липсващият от десетилетие Уил Търнър (Орландо Блум). И най-важното – съпругата на Уил Елизабет Суан (Кийра Найтли ) също ще се появи на големия екран! Това стана ясно от японския трейлър на филма.

Носеше се слух, че Найтли ще участва в новия филм още през декември миналата година. Заради беглото й появяване в трейлъра не става ясно каква е нейната мисия. Въпреки това можем да разчитаме, че ролята няма да е просто камео, защото и съпругът й, и синът й Хенри (Брентън Туейтс) са едни от главните действащи лица.

За последно видяхме Елизабет Суан през 2007 година в „Карибски пирати: На края на света“. Тогава Дейви Джоунс беше победен и Уил Търнър беше върнат от мъртвите като новия капитан на „Летящият Холандец“. Заради новата длъжност на Уил да превозва душите до отвъдното, с Елизабет консумираха брака си, а след това той й остави Сандъка на мъртвеца, където е сърцето му, за да го пази.

След финалните надписи на „На края на света“ виждаме как двамата съпрузи отново за заедно десет години по-късно, а Елизабет е придружена от Хенри. Действието в „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“ се разиграва поне 10 години по-късно. Може би семейството отново ще се събере след като проблемите с Армандо Салазар (Хавиер Бардем) приключат.

 
 
Коментарите са изключени за Кийра Найтли в трейлъра на новия „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“