shareit

Какво всъщност прави Маколи Кълкин?

| от chronicle.bg, по independent.co.uk |

След като си взе почивка от актьорството, Маколи Кълкин казва, че прекарва времето си пътувайки с музикални групи по турнета.

Кълкин, който сега е на 35, потвърди, че се пенсионира от актьорството и Холивуд по-рано тази година. Той разказа и как е бил принуден да излиза от вкъщи през нощта, за да избегне папараците. По същата причина прекарва и повече време в Париж.

Скоро актьорът се снима в реклама, но въпреки това през повечето време избягва показност. Сега той пътува заедно с групата на своя колега и приятел от детството Адам Грийн Moldy Peaches, както и с Har Mar Superstar. Пред вестник Гардиън той каза: „Вкъщи е където са обувките ми. Обожавам да пътувам на турнета заедно с групите и да бъда полезен като товаря и разтоварвам разни неща. Върша всичко освен да продавам мърчъндайз, защото веднъж опитах и не продадохме нищо.“

Маколи Кълкин има собствена група – Pizza Underground, в която изпълняват песни на тема храна. Последният му проект е сюрреалистична адаптация на Аладин, снимана от Грийн.

 
 
Коментарите са изключени