shareit

Какво щяхте да знаете за Game of Thrones, ако бяхте чели книгите

| от chronicle.bg |

За своите 6 сезона сериалът Game of Thrones по книгите на Джордж Р.Р. Мартин достигна култов статус с милионите си фенове по целия свят. Актьорите от сериала поеха по пътя на световната слава и едва ли някой от тях ще остане заклещен само в ролята си – Холивуд ги очаква, очакват ги хитови филми и роли като за „Оскар“.

На тазгодишните награди „Еми“ Game of Thrones е и сериалът с най-много номинации за статуетка. Съмняваме се да не обере значителна част от тях.

Последният сезон обаче предизвика противоречиви реакции сред феновете. Една от причините за това беше, че Джон Сноу възкръсна след дълго очакване това да се случи. Мнозина бяха подразнени от този трик – пълно е със сериали, в които, от липса на идеи за сюжетно развитие, мъртви герои се завръщат, за да дадат тласък на действието. Е, със сигурност в случая не е точно така. Ако феновете на сериала бяха чели и книгите, то със сигурност щяха да знаят защо Джон Сноу не може да умре просто така, между другото.

Предлагаме ви галерия с някои любопитни факти от света на Game of Thrones, които щяхте да знаете, ако бяхте чели книгите.

 
 
Коментарите са изключени