shareit

Какво ни е приготвила великолепната мисис Мейзъл тази зима?

| от chronicle.bg |

Изглежда, че победата в категория „най-добър комедиен сериал“ на тазгодишните награди „Еми“ е само началото на големия успех за „Великолепната мисис Мейзъл„. След като още през лятото Amazon ни представи тийзър трейлър на втория сезон, сега е ред да видим първия официален трейлър.

Носителите на „Еми“ в актьорските категории Рейчъл Броснахан и Алекс Борстайн са в центъра на двеминутното видео, започвайки действието там, откъдето свърши първият сезон. Мидж Мейзъл (Броснахан) продължава опитите си да пробие в стенд-ъп комедията и същевременно с това вече работи като телефонен оператор в универсален магазин, а нейният импресарио Сузи (Борстайн) се опитва да менажира колебливата й кариера.

Голяма част от актьорите в първия сезон ще се завърнат в новия комплект от епизоди. В тази група са Тони Шалоуб (бащата на Мидж), Майкъл Зеген (бившият й съпруг), Люк Кърби (в ролята на известния Лени Брус, Кевин Полак и Марин Хинкъл. Заедно с тях се връщат многоцветната палитра на 50-те години в САЩ, сексизмът в стенд-ъп средите и множеството смешни моменти, които спечелиха любовта на публиката.

Вторият сезон на „Великолепната мисис Мейзъл“ идва на 5 декември. Ето какво да очакваме от него:

 
 
Коментарите са изключени