shareit

Какво и кого ще видим в следващия филм на Уес Андерсън?

| от chronicle.bg |

Той е наш любимец и обожаваме да пишем за него. И докато последния му филм стремглаво върви към номинация за „Оскар“, той вече започва да снима следващата си продукция.

Да, става въпрос за Уес Андерсън и филмът, за който преди известно време стана ясно, че отново ще събере на един екран Уес и другата наша любимка и негова муза – Тилда Суинтън.

Снимките на новия филм са започнали преди дни в Южна Франция, предава IndieWire. Противно на първоначалната информация, десетият филм на режисьора няма да бъде мюзикъл. Според източници близки до продукцията, филмът „The French Dispatch“ е любовна история за журналист от американски вестник, която се развива в три сюжетни линии. Действието се развива в Париж.

Както обикновено, филмът включва част от редовните и прекрасни любими актьори на Андерсън. Сред тях са Бил Мъри, Франсис Макдорманд, Тилда Суинтън. А в групата на „новобранците“ са Бенисио дел Торо, Джефри Райт и другата наша слабост – Тимъти Шаламе.

Освен този сигурен състав, към момента се носят слухове и за три други интересни персони – Брад Пит, Натали Портман и Леа Сейду. Последните две са участвали вече във филм на Андерсън, а Пит участва в реклама, режисирана от Уес. Но за момента тази информация, остава непотвърдена.

Сценарият на филма отново е дело на Андерсън, а зад независимия проект застава милиардерът Стийв Рейлс, който е подкрепял и други проекти на Уес.

Все още е прекалено рано за още  информация, така ви препращаме към два текста, посветени на страхотните Уес и Тилда, които са един от най-лудите и шарени тандеми в киното днес. 

 
 
Коментарите са изключени