shareit

Излезе трейлърът на „Star Wars: The Last Jedi“

| от chronicle.bg, по БТА |

Хиляди почитатели на „Междузвездни войни“ се събраха на конференция в Орландо в американския щат Флорида по повод 40-ата годишнина от появата на първия епизод от космическата сага, който беше дело на режисьора Джордж Лукас.

За феновете имаше специална изненада – трейлъра на предстоящия нов филм от сагата „Последният джедай“. В продължение на 2 минути и 12 секунди феновете на „Междузвездни войни“ видяха, че в новия филм Рей ще се запознае напълно с цялата мощ на Силата, а няколко кадъра предвещават и зрелищни сцени на въздушни дуели.

Трейлърът възпламени днес интернет. Час след качването му в ЮТюб той бе изгледан почти 500 000 пъти.

Името на новия филм от сагата бе разкрито на 23 януари. Режисьор ще е Райън Джонсън. Днес пред участниците във форума в Орландо той разказа, че в новия филм от сагата ще има важен нов персонаж от женски пол, предаде Ройтерс. Кели Мари Тран ще изиграе ролята на Роуз, служителка по поддръжката в Съпротивата. Джонсън каза, че персонажът въплъщава идеята, че всеки може да се превърне в герой.

Премиерата на филма ще е през декември.

Участниците в конференцията отдадоха също така почит на актрисата Кари Фишър, известна като принцеса Лея от сагата, починала през декември миналата година. На церемонията присъстваха Харисън Форд, Марк Хамил и дъщерята на Кари – Били Лорд.

 
 
Коментарите са изключени