shareit

Изабела Роселини ‒ айсберг и вулкан в женско тяло

| от chronicle.bg |

Как изглежда жена, която е комбинация от ледовете на Швеция и действащите вулкани на Италия? Като Изабела Роселини.

Родената в Италия дъщеря на шведската кинолегенда Ингрид Бергман и италианския режисьор неореалист Роберто Роселини е еталон за красота и сексапил. Нестандартна красота, несъвършена, също като тази на майка й, която е далеч от изкусителната блондинка на Холивуд. Но в същото време никой не може да й устои. Защото жената от „Синьо кадифе“ владее изкуството на съблазняването до съвършенство. Погледът й те кара да се разтопиш, а острите черти на лицето й я правят още по-сексапилна.

Изабела Роселини има интересен, непостоянен и труден живот. Работи много неща ‒ актриса, модел, филантроп, сценарист, писател и продуцент. Жени се няколко пъти, има две деца. В разцвета на силите си е един от най-търсените модели. Филмовата й кариера не е толкова успешна, колкото тази на модел, защото самата тя пожелава така.

Още от детството животът й е предизвикателство. Но това не я плаши. Години по-късно, когато кариерата й изглежда приключила, а тя трябва да изхранва двете си деца сама, италианката с гореща кръв отново успява да предолоее пречките. Не се страхува от остаряването, а гледа на него като възможност да се реализира още веднъж. Затова и до днес не спира да прави нови неща.

Изабела Роселини днес става на 65 години. Възраст, в която повечето от нас смятат, че всичко е приключило или скоро ще приключи. Но тя е доказателство за обратното. Доказателство, че ролите, парите и славата не са всичко.

В галерията горе можете да си припомните коя е италианската лава с шведски нюанси.

 
 
Коментарите са изключени