shareit

„Историята на прислужницата“, сезон 2 ще е още по-мрачен

| от chronicle.bg |

„Историята не прислужницата“ създаде история в телевизията с премиерата си миналата година. Сериалът по романа антиутопия на Маргарет Атууд доминира в почти всички телевизионни награди, а Елизабет Мос е актрисата на малкия екран на годината. Последните дни излезе официална информация за втория сезон и стана ясно, че премиерата му ще е на 25 април 2018 г.

Освен дата, от Hulu пуснаха и първия официален трейлър на сезона, който предвещава още по-мрачна атмосфера от тази в първите серии.

Продължавайки линията на романа на Маргарет Атууд (не знаем още накъде, след като първият сезон почти го изчерпа до голяма степен), 13-те епизода на втория сезон ще се фокусират върху опитите на Офред(Елизабет Мос) да намери детето си.  Отново ще видим на екрана актьорите  Джоузеф Файнс, Ан Доуд, Ивон Страховски, Алексис Бледел и Макс Мингела. Новото попадение е Мариса Томей, която влиза в ролята на съпругата на командир Фред Уотърфърд.

В телевизионно интервю продуцентът Брус Милър разкрива, че новият сезон ще развие сюжета на едноименния роман на Атууд, но това не означава,че ще се отдалечи драстично от него. „Тя все пак е „майката“ на сериала“, казва той за Атууд.

Ето и трейлъра:

 
 
Коментарите са изключени