shareit

Искаш палав? И това имаме: как се забавляват дамите от Ню Джърси

| от chronicle.bg |

„Искаш стилен? Имаме стилен. Искаш палав? И това имаме… Но винаги сме дами.“

Това ни казва една от многото жени в трейлъра на интересния „This One’s for the Ladies„. Това е само една от култовите реплики, които ще чуете в краткото видео, което подгрява за поредния потенциално хубав документален филм. Този филм е за всички, които са харесали „Magic Mike“ („Професия стриптизьор“), но с една голяма и важна подробност – всичко в него е реално.

А какво е това „всичко“?

Всяка четвъртък вечер стотици жени се събират на едно място за купон и възможност свободните от тях да се докоснат до най-секси танцьорите от Ню Джърси, групата „The Nasty Boys“. Това са Satan, Mr. Capable, Fever, Young Rider и лесбийката Blaze.

„This One’s for the Ladies“ не е само филм за поредния гуляй. От трейлъра виждаме, че това е и една история за приятелството и стигмата, която обществото налага на определени аспекти от публичния живот. Смешен, истински и спиращ дъха, той е екраннно пътуване към живот, в който можем да се освободим от грижите и да си прекараме добре за няколко часа.

Документалният филм „This One’s for the Ladies“ ще излезе през пролетта на 2019 г. И ще ви накара да помогне да забравите за задръжките… ако пожелаете да го направите, де.

Ето за какво става дума:

 
 
Коментарите са изключени