shareit

Има нов герой в града! Капитан Долни гащи!

| от chronicle.bg |

Първата книгите за Капитан Долни гащи е публикувана през 1997 година. Тя дава началото на дълга даълга хумористична и силно илюстрирана поредица. Нейн създател е Дав Пилки, който към момента е издал общо 12 книги за забавният Капитан.

Сега той вече има и филм. В историята, както ще разберете от трейлъра долу, се разказва за двама съученици и най-добри приятели – Джордж Биърд и Харолд Хичинс. Пакостите им често ги срещат със злия директор Г-н Круп. Един ден обаче те успяват да го хипнотизират и да го убедят, че той всъщност е супер героят, който те сами са създали – Капитан Долни гащи. Г-н Круп, разбира се, се превръща в Капитана и лудницата започва!

 

В книгите, Круп (който не знае за двойнственият си живот) се сдобива със супер сили и се трансформира без съзнателно да го желае, всеки път когато някой щракне с пръсти или го полее с вода. Неговите (както и на двете момчета) врагове са най-различни – Уеджи Уоман, Сър Стинксалот, Лънчруум Зомби Нърдовете и основният антагонист във филма Професор Пуупипентс.

Филмът е дело на Dream Works. В ролите са Ед Хелмс, Кевин Харт, Томас Мидълдич и други.

 

 
 
Коментарите са изключени