shareit

Гответе се за нов „The LEGO Batman Movie“

| от chronicle.bg |

Режисьорът на „The LEGO Batman Movie“, Крис Маккей, съобщи, че в момента работи върху продължение на анимационния си хит. През 2014 година „The LEGO Movie“ се оказа толкова успешен филм, че Warner Bros. веднага бутнаха за развитие на франчайза и така се ражда първият „The LEGO Batman Movie“ през 2017. Той направи $311,9 милиона боксофис при бюджет $80 милиона.

Въпреки че не намираме „LEGO Batman 2″ в календара на WB, явно филмът се прави.

В Туитър Крис Маккей отговори на фен, който попита за възможно продължение на „LEGO Batman“. Колкото и вълнуващо да звучи това, не трябва да забравяме, че Warner Bros. все още не са съобщили нищо официално. Затова винаги има шанс нещата да не станат. Освен това талантът на Крис се търси много. По-рано тази година той влезе в преговори да режисира филм по играта „Dungeons and Dragons“, а миналия месец прие работа по „Johnny Quest“. Та „LEGO Batman 2″ може и да се отложи.

Ако гледаме трезво на нещата, можем да видим филма някъде през декември 2021 година. В момента в календара на WB това време е отбелязано за неозаглавен анимационен филм. Първия филм за малкия Батман беше пуснат през месец февруари. Ако не тогава, то най-вероятно няма да се появи преди 2022, 5 години след първия. Очакваме още подробности скоро.

 
 
Коментарите са изключени