shareit

Готови ли сте за Жената чудо?

| от |

Mлада, секси и екзотично красива – Гал Гадот е точно нещо като Жената чудо, макар да бяхме леко разстроени, че персонажът й беше по-скоро загатнат в първия филм от новия франчайз за Батман. Това обаче не можа да скрие сексапила на красивата израелка и тя блестеше ярко до малко по-вдървените Бен Афлек и Хенри Кавил. От армията в Израел, където ходят и жените, през майчинството, каскадите в „Бързи и яростни“ чак до ударния старт, който DC Comics й дават, Гал е Жената чудо!

Всъщност повече от вас най-вероятно познават Гал Гадот първо като сексапилната Жизел от „Бързи и яростни“. Може и да не знаете, но Гал е една от малкото актриси, които изпълняват каскадите си сами. Може би, защото е била в армията в Израел в продължение на две години.

Родена в Рош Хаийн, кариерата на актрисата, която е и модел, което вярваме някак й личи по дългите крака, започва през 2004-а, когато печели короната на Мис Израел. Четири години по-късно вече е популярен модел, който води модни шоута и дефилира на ревюта на израелската марка Castro и е лице в кампанията на Captain Morgan.

Ролята на Жизел в „Бързи и яростни“ се появява неочаквано. Всъщност Гал отива на кастинг за едно от момичетата на Бонд за продължението на „Казино Роял“ – „Спектър на утеха“. Не печели ролята, но продуцентите я забелязват и я канят в бензиновия франчайз. Тя снима три части на поредицата и продължава пътя си нагоре из дебрите на Холивуд.

За ролята на Жената чудо в новата поредица за Батман я избира режисьорът Зак Снайдер. Това се води най-големият пробив на актрисата до момента. Ако някой случайно е пропуснал Гал някъде из останалите екшъни и комерсиални филми, в които тя участва, то „Батман срещу Супермен“ я изсрля в стратосферата на комерсиалните, ритащи-задници красавици, където й е мястото.

Междувременно Гал се жени през 2008-а и е майка, което пък казва, че я е накарало да порасне. За собствената си майка Гадот твърди, че е най-важната жена в живота й и е научила всичко именно от нея. Очакванията ни от новото име на супергеройското кино са големи. И как да бъдат иначе, когато имаш лицето на Гал, а името ти буквално значи вълни, които се разбиват в брега.

Днес, Гал Гадот прави 31 години. Най-добрите й роли, снимки и изобщо всичко секси, което харесваме в нея, може да откриете в галерията ни горе.

 
 
Коментарите са изключени