shareit

Героите, които Game of Thrones вероятно ще убие

| от chronicle.bg |

Не живейте с илюзията, че Game of Thrones е смекчил тона си, откакто не следва книгите. Точно обратното – сериалът многократно ни е шокирал със смъртта на любими герои още от началните си епизоди и едва ли ще спре да го прави.

Остават общо 13 епизода до големия финал. Седми сезон се завръща на 16 юли тази година и ще се излъчва в продължение на седем седмици. Следващата година ще се появи последният сезон с 6 епизода. Това означава, че нещата ще се развиват бързо и героите ще умират дори по-бързо.

Интервюиран наскоро от „Ентертейнмънт Уийкли“, Николай Костер-Валдау коментира реакцията си при прочита на сценария на седми сезон: „Вече? Сега? Какво?!“ Актьорът в ролята на Джейми Ланистър казва, че всичко в новия сезон се случва с по-бърза скорост, отколкото е свикнал. „… много неща, които обичайно отнемат сезон, сега се случват в един епизод“, казва той.

Новият сезон вече звучи като нещо ненормално, а Кит Харигтън, който играе ролята на Джон Сноу, хвърли още масло в огъня. „Този сезон е наистина различен от предните, защото се ускорява до самия край, много неща се сблъскват и случват много по-бързо, отколкото сме свикнали в Троновете… много по-различно е от това, с което всеки е свикнал. Много е вълнуващо“, казва той.

Ако досега в сериала проследявахме различни герои на различни места, то всичко вече се променя. Много герои се срещат на едно място, което означава по-малко места за снимки и по-малко време в детайли. Затова може би е време да се замислим за съдбата на част от любимите си персонажи. Ето кои са героите, които сайтът Zimbio очаква да си отидат в новия сезон.

 
 
Коментарите са изключени