shareit

Game of Thrones: операторите говорят на фона на…спойлери

| от chronicle.bg |

До момента HBO ни показаха постери и тийзъри, но все още не сме видели пълен, истински трейлър към шести сезон, а той започва след по-малко от два месеца.

Все още не знаем кой ще живее и кой ще умре в новия сезон, но видео от снимките на сериала подсказва какво да очакваме. Видеото е дълго само пет минути и представлява серия от кратки интервюта с операторите, които работят по заснемането на сериала. В него те разказват за трудностите на работата си и удоволствието от това да снимат Game of Thrones. Между разказите им обаче виждаме кадри от снимките на шести сезон. Някои наблюдателни почитатели на сериала са обърнали внимание на детайли, които могат да се окажат важни в новия сезон.

Това може да са реални спойлери, а може и да са просто бълнувания на фенове.

Според фен теориите момчетата, които се бият с мечове в един от кадрите, са малките Старк – не тези, които познаваме от деца, а онези, които сме видели като възрастни. Според феновете именно тук виждаме младия Нед Старк. Предполага се, че това е видение на Бран Старк. Има предположения и че едно от момчетата…всъщност е момиче – Лиана Старк, която също като Аря, е била по-бойна.

Има предположения и за бъдещето на Денерис. Последно я видяхме заобиколена от дотраки. Междувременно Дарио и Джора решиха да загърбят различията си и да я спасят. Във видеото виждаме двамата да се движат по тесен коридор. Според фенове това е коридор във вътрешността на града на дотраките и двамата са успели да намерят Денерис, за да я спасят. Според друга теория тя няма нужда от спасяване, защото успява да спечели дотраките на своя страна.

Армията, която се вижда във видеото, потвърждава очакванията този сезон да видим мащабна битка между семействата Старк и Болтън. В нея именно се  очаква отново да видим Джон Сноу. Как ще се съживи? Кадър с Мелизандра ни кара да мислим, че знаем какво ще се случи.

Разбира се, това са само фен теории. Никой не може да каже какво точно ще се случи в новия сезон, докато не се появи на екран на 25 април. Междувременно може да разгледате в галерията горе официалните постери за новия сезон. В тях виждаме някои забравени лица, „изложени“ в Дома на черното и бялото.

 
 
Коментарите са изключени