shareit

Гал Гадот: една година по-прекрасна

| от chronicle.bg |

Близо десетилетие най-видните представители на Израел в развлекателната индустрия бяха две забележителни жени – Натали Портман и моделът Бар Рафаели. До миналата година или по-точно, до премиерата на „Жената чудо“, когато Гал Гадот стана новата повелителка на трона.

От момиче от армията до Амазонска владетелка, Гал Гадот изминава дълъг път, за да стигне до най-мащабния филм за супергерой с жена в главна роля. Заедно с това идват и обичайните „неща“: рекламно лице на парфюма на „Гучи“ Bamboo, кампания за Miss Sixty, козметични брандове и много фотосесии за списанията. През декември Гадот попадна в култовата холивудска корица на Vanity Fair (дело на Ани Лейбовиц), като една от най-запомнящите се знаменитости на годината. А миналата седмица списание TIME я сложи сред 100-те най-влиятелни личности на 2017 г.

Дългият път започва през 2004 г, когато Гадот става Мис Израел. Майка й я записва в състезанието, когато тя е на 18 и именно благодарение на титлата и последвалата кариера като модел, Холивуд я забелязва. Дебютът й в киното е през 2009 г. в „Бързи и яростни“. Следват малки появявания на екрана и няколко блокбъстъра, сред които две завръщания в ролята на Жизел Яшар в „Бързи и яростни“.

След премиерата на „Жената чудо“ обаче, тази красавица се изстрелва право в стратосферата и днес вече почти всеки знае благозвучното й име.

Днес любимата на мнозина жена чудо става една година по-прекрасна. В галерията горе вижте любопитни факти от биографията на Гал Гадот, които подбрахме.

 
 
Коментарите са изключени