shareit

Финален трейлър на „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд“

| от chronicle.bg |

Измина много време от премиерата на „Фантастични животни и къде да ги намерим“, но за щастие не ни остава много време до продължението на филма, което още преди да е излязло става обект на оживени дискусии. Със сигурност ще има доста материал за обсъждане и третият и най-пълен трейлър, който беше пуснат преди няколко дена, доказва това.

В трейлъра виждаме младия Дъмбълдор (в ролята е Джъд Лоу), който заедно с Нют Скамандър (Еди Редмейн) обединява сили, за да победят Гелърт Гринделвалд (в ролята е Джони Деп, който завършва това умопомрачително трио от актьори).

Заедно с Еди Редмейн, към втората част се завръща и Катрин Уотърстън в ролята на Порпетина Голдстайн, Дан Фоглър пак ще е Джейкъм Ковалски. Към новите попълнения се нареждат Зоуи Кравиц, която ще играе Лита Лесрейндж, Калъм Търнър ще бъде по-големият брат на Нют, Тезей Скамандър, а Езра Милър – Кредънс Беърбоун. Знаехме, че и Клаудиа Ким ще играе, но не и в коя роля. Вече е ясно, че тя ще влезе в ролята на… Наджини… която по-късно ще се превърне в обичаната змия на Волдемор. Все още нямаме яснота около сюжета на филма.

„Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд“ излиза на 16 ноември.

 
 
Коментарите са изключени