shareit

Филмите, които направиха Ема Стоун звезда

| от chronicle.bg |

Тя е най-яката червенокоса мацка в Холивуд… в киното изобщо. Лицето й напомня на най-яката червенокоса мацка от миналия век – Катрин Хепбърн. Талантът й все още не е стигнал висините на четирикратната носителка на Оскар, но определено е един от най-обещаващите и мащабни сред връстничките й, повечето не актриси, а wannabe актриси.

Дори е малко трудно да повярваме, че днес Ема Стоун става на 30 години. А само преди 6 години я гледахме в ролята на южняшка млада писателка, която изгря във филма „Южнячки“. От тогава до сега нещата за Стоун вървят само нагоре.

Миналата година тя спечели „Оскар“ за главна женска роля в мюзикъла „Ла ла ленд“, а същото лято беше обявена за най-високо платената актриса за изминалата година. И приходите й са главно от филми, а не от работа за авиокомпании (нищо лично, Дженифър Анистън). Както и да е – Ема Стоун вече е една от най-добрите актриси в клуба на 30-годишните. И според нас най-красивата. А момента можете да я гледате в новия сериал на Netflix, „Maniac“, за който вече неведнъж сме ви разказвали.

И понеже така и не усетихме, кога тя стана звездата, която днес гледаме на екрана, ви припомняме онези филми, които я направиха една от най-добрите актриси в киното. А на нея, където и да е сега, й пожелаваме честит рожден ден!  

 
 
Коментарите са изключени