shareit

Филмът за Бъмбълбий намери първата си звезда

| от chronicle.bg, |

Жълто-черният автобот Бъмбълбий има доста проблеми за решаване в „Transformers: The Last Knight“, който излиза следващия месец. От войната между роботи и хора до стария му приятел Оптимус Прайм, който се опита да го убие. Ще изчакаме и ще видим какво ще стане.

Бъмбълбий обаче ще се появи в собствен филм догодина. И Paramoun вече водят преговори с Хейли Стайнфелд за главна роля. Детайлите за филма все още се пазят в тайна, но персонажът й беше описан от THR като „мъжкарана, която работи като механик след училище“.

Хейли започна кариерата си в римейка на „True Grit“ на братята Коен. Тя се появява и в „Begin Again“, „Ender’s Game“, „3 Days to Kill“, „Pitch Perfect 2″, „Barely Lethal“ и „Term Life“.

Филмът ще бъде първият спиноф от поредицата „Transformers“. За сега всичко около него се пази в тайна, но продуцентът Лоренцо ди Бонавентура каза, че той няма да е продължение на „Transformers: The Last Knight“. Това може би означава, че действието ще се развива преди действието във „The Last Knight“, но не можем да сме сигурни. Знаем, че Бъмбълбий има отношения със Земята от Втората световна война. Затова е възможно филмът да ни покаже какво е правил аутоботът преди да стане пазител на Сам Уитуики.

Тази версия също не е потвърдена, така че в момента седим, ослушваме се за новини и чакаме трейлър.

 
 
Коментарите са изключени