shareit

Джоан Роулинг вече пише сценария за „Фантастични животни“ 3

| от chronicle.bg |

Страхотна новина за феновете на Хари Потър – Джоан Роулинг обяви, че е започнала да пише сценария за „Фантастични животни“ 3.

Отговаряйки в секцията за въпроси и отговори в официалния си сайт, на въпроса какво пише сега, авторката отвръща: „Тъкмо завърших четвъртия роман от името на Галбрейт и сега пиша сценария за „Фантастични животни“ 3. След това ще започна друга книга за деца. Разработвам историята (няма общо с Хари Потър и магьосническия свят) вече от шест години и е крайно време да я напиша на хартия.“ Повече подробности около предстоящия сценарии не са известни.

Новините около вторият филм от поредицата бяха посрещнат от противоречиви реакции, заради участието на Джони Деп в главната роля. Превъплъщението на Деп в ролята на злодея Гелърт Гриндълуолд беше остро критикувано и дори фенове заплашваха да бойкотират втората част на „Фантастични животни и къде да ги намерим“.

Според синопсисите, през ноември ще видим злодеят Гриндълуолд как се опитва да набере поддръжници след извършеното бягство.

Ето и трейлърът на „Фанстатични животни и къде да ги намерим“ 2, който излезе през март.

 
 
Коментарите са изключени