shareit

Добрите анимационни мюзикъли

| от |

Тази седмица, точно за празниците, по кината тръгва най-новата анимация на студио Illumination – мястото, от където идват всички миниони – Sing или „Ела, изпей!“

Приятна и лесна за гледане най-новата продукция на студиото не успява да задмине най-доброто им творение до момента – „Аз, проклетникът“, но пък е едно от комерсиалните и забавни заглавия на месеца.

В него, в свят населяван изцяло от животни, една коала претърпява финансов крах и за да възроди любимия си музикален театър – неговата мечта от дете – той решава да направи музикално състезание за таланти. Обединяващ идеята за напъпилите се напоследък популярни музикални формати и елемента с обикновения човек в тях, цветната сила на рисуваното кино и популярната музика, „Ела, изпей!“ е пълен с хитове. От Тейлър Сифт и нейният „Shake it off“ до Ленард Коен и грандиозната „Hallelujah“.

„Ела, изпей!“ не е класически анимационен мюзикъл, с каквито са известни най-вече Дисни, но може да мине за нещо подобно, особено, ако харесвате популярна музика и нямате претенции към оригиналност на сюжета.

За останалите и за всички, които ценят рисуваното кино, сме приготвили любимите ни анимационни мюзикъли. В галерията горе.

 
 
Коментарите са изключени