shareit

Добри актьори в лоши филми: 7 звезди, които спасиха филмите си от пропадане

| от chronicle.bg |

Дългото очакване на биографичния филм за роклегендата Фреди Меркюри вече приключи и можем да гледаме филма „Бохемска рапсодия“. Преди да ви кажем нашата лична оценка за лентата обаче, нека обърнем малко внимание как той се прие по света.

Както много често се получава при филми, отлагани за дълъг период от време, „Бохемска рапсодия“ беше посрещнат с неодобрение от критиците.

Филмът на Браян Сингър (дорежисиран от Декстър Флечър) беше атакуван по редица параграфи – недобър сценарии, игра на безопасност, прекалена политкоректност, избягване на важни теми от личния живот на Фреди Меркюри. Продукт – лъскав, качество – слабо. Това е на кратко равносметката, която казва световната общност. Но всички са единодушни, че филмът има едно неоспоримо достойнство и то се казва Рами Малек. Актьорът, познат на публиката от сериала Mr. Robot вече почти сигурно влиза сред фаворитите за „Оскар“. Мнозина са на мнение, че именно той спасява филма.

Този повод ни напомня за още много подобни случаи в киното, когато продуктът е слаб, но актьорът го спасява от тотално пропадане. Впрочем и по това ще познаете наистина добрия актьор – той е този, който изпъква дори при лош сценарии, режисьор и оператор.

В галерията горе сме събрали 7 актьора, които направиха запомнящи се изпълнения в лоши филми.

 
 
Коментарите са изключени