shareit

Девид Бекъм в „King Arthur: Legend of the Sword“

| от chronicle.bg |

В последния клип от „King Arthur: Legend of the Sword“ можем с изненада да видим камеото на не кой да е, а футболната икона Дейвид Бекъм.

Филмът е режисиран от Гай Ричи, а в главната роля е Чарли Хънам. Самият филм цели да освежи архаичната легенда за средновековният герой крал Артур. Ричи, разбира се, оставя своя характерен отпечатък върху историята – нещо, което си личи от клиповете на филма досега.

Последният от тях, който можете да видите по-долу, ни предлага да видим бившия английски футболист Дейвид Бекъм. Интересно е да видим звездата в кадри различни от реклама за бельо. Бекъм дори продумва няколко особено любезни реплики, за да насочи младия Артур към камъка със стърчащ Ескалибур от него.

Хънмен след това изпитва изненадващи го вълнения при досега с оръжието и екшънът започва. До сега филмите за легендарния крал се съсредоточаваха върху силата и безбройните му безспирни победи над всичко и всички. Филмът на Гай Ричи изглежда ще подхване историята по друг начин и ще се съсредоточи върху скромния произход на славния герой.

Ние, както винаги, желаем успех и тръпнем в очакване. А ето и клипът:

 

 
 
Коментарите са изключени